Is er een toekomst voor kaarten in dit tijdperk van e-mail, instant messaging en sociale media? Denk aan het oppakken van je post, er ligt een persoonlijke kaart tussen de rekeningen en je dag is meteen goed. Het maakt je duidelijk dat iemand genoeg om je geeft om de tijd te nemen om een ​​speciale kaart voor je uit te kiezen en deze op de post te doen. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, jubileum of de jaarlijkse kerstkaart, het zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Verras je naaste dus met persoonlijk familiedrukwerk! E-mail kan lastig dezelfde emotionele reactie creëren.

Een kaartje betekent veel voor een ander


De verjaardagskaart kan je werknemer heel blij maken, gewoon omdat je weet dat je genoeg hebt gedaan om het te onthouden. De oprechtheid van een persoonlijke kaart kunnen uiting geven aan gevoelens die je misschien moeilijk verbaal onder woorden kunt brengen. Een jaarlijkse kerstkaart die naar familie en vrienden wordt gestuurd, stelt je in staat om contact te houden en herinnert iedereen eraan dat je aan hen denkt.

Druk je gevoelens voor een ander uit met een persoonlijke kaart


Een kaart drukt alle menselijke emoties, vreugde, dankbaarheid, sympathie, humor, liefde en bewondering uit. Het stelt ons in staat om op een emotioneel niveau contact te maken met de mensen die we liefhebben. Het sturen van een persoonlijke kaart biedt ons een breed scala aan gevoelens waarmee we onze zorgzaamheid tegenover familie, vrienden, klanten, klanten en werknemers kunnen uiten.

Stuur een persoonlijke boodschap


Kies een kaart uit die niets aan de binnenkant heeft en neem even de tijd om je gedachten op te schrijven … “We sturen je een kaartje om te zeggen dat we van je houden en je het beste voor je verjaardag wensen 🙂 … .Liefs mama en papa”. De persoon die de kaart ontvangt, zal dit erg waarderen!

Dus de volgende keer dat je twijfelt over het sturen van een snelle e-mail of het verzenden van een echte persoonlijke kaart, moet je je misschien afvragen wat voor soort bericht je wil overbrengen.