Strak in pak wordt steeds meer gebruikelijk als alledaagse outfit. De grens naar casual begint te verschuiven. Waar veel mannen eerst elke dag in pak naar kantoor moesten komen word een spijkerbroek ook steeds vaker geaccepteerd door veel bedrijven. En tegelijkertijd word het steeds normaler om gewoon naar een feestje of minder deftige gelegenheid in pak of in ieder geval bijvoorbeeld een Colbert te komen. Bij Gents kun je terecht voor een hele smoking, een mooi overhemd of alleen een leuke stropdas. Gents heeft voor elke gelegenheid wel iets!

Gents heeft pakken voor iedereen

Er zijn ontzettend veel verschillende stijlen en soorten in de wereld van pakken. Een nette smoking voor een bruiloft, een standard pak voor naar kantoor, een Colbert die ook boven je spijkerbroek kan – Gents heeft het allemaal. Zelfs een rokkostuum of jacquet voor echte speciale gelegenheden kun je krijgen. Als je meer houdt van een twist, of wat creatiever wil zijn met je dagelijkse werk outfit zijn er ook leuke accessoires te koop bij Gents. Schoenen, strikken en stropdassen in alle kleuren van de regenboog. Ook pochets en manchetknopen zijn in mooie felle kleuren verkrijgbaar. Zo kun je je pak door een kleurelement of detail toe te voegen een leuke draai geven!

Gents in de winkel of online

Veel mannen, als ze geen kantoorbaan hebben, hebben vaak niet door dat ze geen goed passend pak in de kast hebben liggen totdat zich ineens een evenement zoals een bruiloft, cocktailparty, gala of begrafenis voordoet. Dan blijkt dat er een keer een gat in kwam of dat je het pak niet meer past. Je kunt dan snel naar de winkel rennen om een mooi nieuw pak uit te zoeken. Gents heeft meer dan 20 winkels door heel Nederland. Maar mocht je niet zo houden van door de stad wandelen en eindeloos rondneuzen in een winkel, kun je ook gemakkelijk online bestellen. Zo kun je op je gemak vanuit je bureaustoel of zelfs je bed met een laptop op schoot rustig kijken wat Gents allemaal in het assortiment heeft. Je kunt een pak ook cadeau doen. Gezellig iemand mee nemen naar de winkel om wat uit te zoeken of thuis laten bezorgen, mooi inpakken en cadeau geven voor een verjaardag of een andere gelegenheid.

Geen man kan zonder tenminste één goed pak in zijn kledingkast. En juist als je ze wel veel draagt, kun je bij Gents zorgen dat je er toch elke dag net wat anders uitziet!