Ik en mijn Santoni, we zijn onafscheidelijk. Santoni? Ja, mijn Santoni! Santoni herenschoenen zijn het beste onder de zon wat betreft luxe herenschoenen. En als fervent pakken liefhebber, moet je ook een knap paar schoenen daaronder dragen. Zo ben ik ooit bij Santoni uitgekomen. Ik zocht toen namelijk naar de perfecte schoenen voor mijn destijds gloednieuwe maatpak. En toen ik ze eenmaal gevonden had, wilde ik nooit meer zonder. Ik en mijn Santoni, we zijn onafscheidelijk!

Santoni herenschoenen

Santoni, de naam verraad al dat merk uit Italië komt (zoals alle goede dingen des levens). Het luxe schoenenmerk is in 1975 opgericht door een Italiaans echtpaar met de namen Andrea en Rosa en is in tussentijd uitgegroeid tot een heus familiebedrijf! Het leer wordt exclusief geselecteerd door de oprichter Andrea, wat er voor zorgt dat je alleen het meest exclusieve leer vindt in hun schoenencollectie. Hierdoor heeft het merk een aura van allure, die gedragen en geprezen worden door echte kenners. Naast hun herencollectie is er ook een klein assortiment aan damesschoenen en dameslaarzen. Voor de heren is er ontzettend veel keuze, waardoor ik uiteindelijk een collectie van meer dan 30 paar schoenen in mijn bezit heb! Ik heb boots, sneakers, veterschoenen, mocassins, gesp-schoenen en halfhoge schoenen.

Voor de bewuste man

De Santoni schoenen collectie zijn echt voor de mode bewuste man. De man die snapt dat je onder een mooie outfit óók mooie schoenen moet dragen. De man die er graag picobello uit ziet en bereid is daar iets meer voor te betalen. De man die snapt dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit en die kan genieten van prachtig Italiaans leer en vakmanschap. Deze mannen zijn de mannen die Santoni schoenen kopen en met veel trots dragen. En de vrouwen herkennen hen aan hun onberispelijke uiterlijk en charmante manier van doen. Ik ben trots op het feit dat ik 1 van die mannen ben. Mijn collectie breid zich elk jaar uit met zeker 2 paar schoenen. En het mooie is, dat de kwaliteit zo goed is, dat de schoenen jarenlang meegaan. Zeker als je meerdere paren hebt en dus regelmatig van schoenen kunt wisselen. Ah ja.. Ik en mijn Santoni Schoenen. We zijn een onafscheidelijk stel en de meeste van mijn vrienden zullen het nooit begrijpen. Zij behoren echter dus niet tot de groep van verfijnde mensen die het leven in zijn volle glorie willen beleven. En dan wel in stijl.