Heeft u ook een vriend of man die met versleten ondergoed rondloopt? U bent vast niet de enige. De meeste mannen vinden dit niet erg. Ze willen vooral dat het ondergoed comfortabel zit. Hoe langer ze ondergoed hebben hoe beter het vaak gaan zitten. Ze kopen dan niet op tijd nieuw ondergoed en lopen dan te lang rond met versleten ondergoed. Als de mannen niet zelf hun eigen ondergoed kopen, dan doet u het maar voor ze. Vaak weten ze ook dat het nodig is en vinden ze het al helemaal fijn dat iemand anders het voor ze koopt. Zo hoeven ze zelf niet te gaan winkelen om opzoek te gaan naar hun favoriete ondergoed. Kortom een ideaal cadeau om voor een man te halen. Daarbij wordt u cadeau dan ook dagelijks gebruikt en geapprecieerd. 

Babista ondergoed

Ondergoed is erg belangrijk, het is de basis van een outfit. Ondergoed dat niet comfortabel zit, kan voor irritaties zorgen. Bovendien is ondergoed het meest gedragen type kleding uit uw garderobe. Het is daarom zeker de moeite waard om te investeren in goed ondergoed én het regelmatig te vervangen. Dat laatste is vaak een probleem bij de heren. Bij babista kan u heren ondergoed vinden voor uw vriend of man. Van lange onderbroek tot shortama. In de zomer willen ze het liefst luchtige kleding dragen, hierbij hoort dan luchtig ondergoed. Maar tijdens de donkere en koudere dagen willen ze juist warm ondergoed. Daarvoor hebben ze bij babista een speciaal assortiment met lange onderbroeken. Als de drager liever ondergoed koopt die altijd gedragen kan worden onafhankelijk van het seizoen is dit ook mogelijk. Er is ook een ruime collectie slips, boxershorts en hemden voor u samengesteld die voor elke dag geschikt zijn. Verder kunt u bijvoorbeeld ook nog filteren op de prijs, maat en kleur. Zo kunt u snel en eenvoudig vinden waar u naar zoekt.

Grote maten herenkleding

Zijn de broeken van uw vriend of man vaak te kort. Of zijn de mouwen van zijn truien, overhemden en polo’s te kort. Kortom past hij vaak de standaardmaten in de winkel niet. Dan bent u bij babista aan het goede adres. Naast ondergoed hebben ze bij babista ook grote maten herenkleding. Ze hebben hier tot en met maat 66 bij de heren. Zo kunt u ook voor langere en vollere mannen hier goed slagen. In het assortiment hebben ze jassen, overhemden, sweatshirts, truien, spijkerbroeken, normale broeken en poloshirt. Er is ruime keuze en kunt via filters het juiste kledingstuk vinden.