Met make up op hun snoet voelen veel vrouwen en meisjes zich een stuk meer zelfverzekerd. En dat is logisch. Make up geeft je net dat beetje extra waardoor je je mooier voelt. En dus zekerder van jezelf. Met een make upje werk je fijn die wallen een beetje weg. Of je sproeten. Je krijgt meer uitdrukking in je gezicht als je je wenkbrauwen iets donkerder aanzet. Wij vrouwen en meisjes kennen de trucs wel. Maar waar schaf je de juiste make up aan? Daarvoor hoef je echt niet meer naar de drogist of de schoonheidsspecialiste. Jouw make upjes bestel je gewoon online.

Make up voor een feestje

Wanneer je een feestje hebt, dan wil je natuurlijk zo mooi mogelijk voor de dag komen. Nou ben je ook “au naturel” al prachtig, maar voor een feestje wil je wat extra aandacht aan je gezicht besteden. Net als aan je haar en je kleding. Je wilt natuurlijk een onvergetelijke indruk maken op iedereen die ook op het feestje is. Of het nu gaat om een casual party of een groot gala, jij wilt vanzelfsprekend schitteren tussen alle gasten. Maar let er op: maak je op een bruiloftsfeest niet té mooi, je wilt dan wel dat de aandacht uitgaat naar de bruid. Maar door de juiste make up te gebruiken ben jij een goede tweede! En op een bruiloft is dat zeker wat waard. Wie weet ontmoet je daar je toekomstige partner wel!

Pas op met make up

Bij het aanbrengen van make up is het wel slim als je weet wat je doet. Je wilt er natuurlijk niet uitzien als een clown. Behalve met carnaval. Dán kun je, ook met make up juist extra uitpakken. Je kunt dan extra glitter en glamour gebruiken, want ook in zo’n donkere zaal wil je natuurlijk wel opvallen. Je past je make upje dan aan op je kleding, of juist niet. Jij kunt je gezicht dan echt als canvas gebruiken, leef je uit.
Make up

Make up op je werk of op school

Dat je niet met een “blotebillengezicht” gezien wilt worden, dat snapt iedereen. Je kunt daarom best wat make up op je gezicht doen voor je naar school of je werk gaat. Let er wel op dat je niet volkomen over the top gaat, dat wordt in professionele omgevingen vaak wat minder gewaardeerd. Maar met een klein streepje kohlpotlood of een nude lippenstift zie je er toch verzorgd uit.