Het is inmiddels eind september en dat betekent dat de zomer definitief plaats heeft gemaakt voor de herfst. De dagen worden korter, de bomen verliezen hun bladeren en het weer wordt guurder. Ondanks dat velen met weemoed terug zullen denken aan lange, warme zomeravonden is de herfst toch echt het allermooiste seizoen van het jaar. Pure, warme herfsttinten sieren de natuur en menig woonkamer wordt met prachtige najaar items opgefleurd. Maar waarom zou je alleen je woonkamer versieren? Waarom niet jezelf? Vier het najaar met een houten horloge voor dames.

Natuurtinten in een houten horloge voor dames

Staan bij jou thuis ook weer ’s avonds gezellig de kaarsjes te branden als het donker wordt? En ben je al in het bos geweest om kastanjes, dennenappels en mooi gekleurde bladeren te zoeken? De herfst biedt een prachtig kleurenpalet en een houten horloge voor dames past hier perfect bij. De warme houtteint past bij ieder huidtype en maakt elke outfit helemaal af. Daarnaast heeft ieder houten horloge voor dames een unieke houtnerf en dat maakt het een schitterend natuurproduct.

Verschillende soorten hout

Nu zal je misschien denken dat een houten horloge voor dames slechts in enkele uitvoeringen te verkrijgen is, maar niets is minder waar! Zoveel mensen, zoveel wensen en dus zijn de horloges in bijzonder veel uitvoeringen en houttinten te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een blank soort hout, zoals licht bamboe. Hou je meer van een midden bruine tint, dan is een houten horloge voor dames gemaakt van sabel hout of zebra hout wellicht iets voor jou. En horloges van red sabel hout en donker bamboe zijn horloges met een  warme, donkere kleur.

Verschillende looks en bandjes

Naast de ruime keuze in prachtige houttinten zijn de vele verschillende uitvoeringen in design ook erg verrassend. Ga je voor een elegante, klassieke uitvoering of hou je meer van een stoer en robuust houten horloge voor dames? Voor iedere gelegenheid is er wel een passend horloge te vinden. Ben je op zoek naar een chique horloge voor op kantoor, of naar een stoer horloge die je om wilt doen tijdens een avondje uit?  Met de ruime keuze in uitvoeringen is er altijd een te vinden bij die bij jou past!
Ook een belangrijk onderdeel van het horloge is het bandje. Een houten horloge voor dames dat volledig bestaat uit hout (dus ook een houten bandje) beschikt meestal over een schakelband. Het handige hiervan is dat het horloge volledig en simpel op maat kan worden gemaakt door het toevoegen of verwijderen van één of meerdere schakeltjes. Daarnaast kan je ook kiezen voor een houten horloge voor dames met een leren band. Dit geeft het horloge een chique en tijdloze uitstraling.
Zo zie je maar; er is altijd een houten horloge voor dames te vinden die volledig voldoet aan jouw heerlijke herfstlook!