De feestdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar is weer begonnen! Gelukkig is januari ook alweer bijna afgelopen, dan kunnen die goede voornemens ook weer het raam uit. Je hoort alleen steeds verrassendere goede voornemens, lijkt wel. Zo hoorde ik van een kennis dat ze meer bezig wil zijn met mode. Daar horen natuurlijk mooie accessoires bij, zoals de sieraden van Buddha to Buddha. Dit sieradenmerk is al lange tijd een populaire keus voor jong en oud: en wel om goede redenen. In dit blog lees je meer over dit tijdloze merk.

Mooi design

Buddha to Buddha maakt stoere en grove, maar ook elegante en delicate sieraden. Delicaat in het uiterlijk ten minste, want de kwaliteit van Buddha to Buddha is erg hoog. Door het diverse aanbod in designs heeft Buddha to Buddha een grote schare fans weten te winnen over de jaren. De designs zijn uniek en tijdloos en zijn altijd zeer goed te combineren met andere items van het merk. Hoewel ze vooral bekend zijn van de armbanden en ringen van zilveren schakels, heeft Buddha to Buddha ook prachtige kettingen, oorbellen en bedels. Maar wist je dat ze ook T-shirts, sweaters, beanies en caps in het assortiment hebben? De meeste items zijn ook nog eens geschikt voor zowel mannen als vrouwen, dus hoef je nooit lang te zoeken naar het juiste product!

Prijskaartje, maar zeer hoge kwaliteit

Aan de sieraden van Buddha to Buddha hangt zeker een prijskaartje, maar de prijs wordt gewaarborgd door de hoge kwaliteit. Daar mag het merk absoluut mee pronken. Veel van de producten van zijn gemaakt van sterling zilver en hebben een schuif-en-klik sluiting. Sommige items wegen relatief zwaar. Dat kan even wennen zijn, maar wanneer je altijd een Buddha to Buddha armband draagt en deze een dagje niet om hebt, dan zal je deze direct missen!

Buddha to Buddha verkooppunten

Maar nu het belangrijkst: waar kun je de sieraden en accessoires van dit merk nu eigenlijk voor jezelf aanschaffen? Er zijn behoorlijk wat locaties waar ze Buddha to Buddha verkopen. Vanzelfsprekend kom je het merk tegen in sieradenwinkels in grote steden, zoals Haarlem en Den Haag. De beste plek om te shoppen is echter online: heerlijk languit op de bank, met de laptop op schoot. Met een snelle Google zoekopdracht kun je allerlei online retailers vinden die de sieraden aanbieden. Een goede site die mijn kennis (degene met het goede voornemen) aanraadde, is Buddha to Buddha bij Brandfied.nl. In de webshop van Brandfield kun je alle sieraden vinden die je maar nodig hebt, dus veel shopplezier gewenst!