Voor veel vrouwen is het dragen van lingerie een manier om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Ondanks het idee rond lingerie dat vrouwen dit alleen voor mannen dragen, zal elke vrouw wel eens haar mooiste setje aan hebben getrokken alleen om zichzelf in de spiegel te bewonderen. Lingeriemerk After Eden moedigt vrouwen om deze reden aan om lingerie voor zichzelf te dragen – en maakt daarom lingerie die niet alleen het mooiste uit je lichaam haalt, maar ook nog eens voelt als een tweede huid.

De effecten van lingerie

Buiten het feit dat lingerie goed moet passen en bescherming en ondersteuning moet bieden, is het altijd al een hulpmiddel geweest voor verleiding. De laatste tijd zetten steeds meer politici en feministen hun vraagtekens bij lingeriereclames die vrouwen als lustobject neerzetten – reclames die draaien om de man, of waarin de lingerie alleen in de slaapkamer een rol speelt. Maar iedere vrouw die een setje heeft wat niet alleen goed past, maar ook nog goed bij haar past, weet dat lingerie krachtig kan zijn voor haar eigen zelfbeeld en gevoel. After Eden kiest er daarom voor om de focus op de vrouw te leggen. Het gaat om waar zij zich goed in voelt.

 

De collectie van After Eden

After Eden is al jarenlang een van de grootste lingeriemerken. Sommige merken maken de mooiste setjes maar doen zo hun best om deze decoratief te laten zijn dat ze vergeten dat er ook nog een lichaam in moet passen; andere merken zetten comfort op nummer één maar vergeten dat een vrouw zich ook graag mooi voelt onder haar kleding. After Eden vormt hierin de perfecte middenweg.

De collectie van After Eden bestaat uit verleidelijke en stijlvolle lingerie, met voor iedere verschillende vrouw wel wat wils. Maar ze zien ook het belang voor een hoog draagcomfort. Wat voor vrouw je ook bent, en hoe je je ook voelt: After Eden heeft de perfecte lingerie voor elk type vrouw op elk van haar goede of slechte dagen.

De After Eden collectie bestaat uit allerlei soorten en modellen beha’s en slips, met maten van cup A-G zodat geen elke vrouw zich vergeten hoeft te voelen.

After Eden: voor ieder wat wils

Al met al gaat het er After Eden vooral om dat elke vrouw zich op haar eigen manier comfortabel voelt. Voor de een betekent dit een zo mooi mogelijk setje wat misschien minder lekker zit – zolang zij zich mooi voelt maakt de rest niet meer uit. En voor de ander kan dit het meest standaard model zijn, maar voelt ze zich het fijnst als ze vrij kan bewegen.